سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و فرمود : ] بنده را نسزد که به دو خصلت اطمینان کند : تندرستى و توانگرى . چه آنگاه که او را تندرست بینى ناگهان بیمار گردد و آنگاه که توانگرش بینى ناگهان درویش شود . [نهج البلاغه]
 
یکشنبه 97 خرداد 13 , ساعت 4:5 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله در مورد معرفی کنتور دیجیتال با word دارای 27 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد معرفی کنتور دیجیتال با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد معرفی کنتور دیجیتال با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد معرفی کنتور دیجیتال با word :

معرفی کنتور دیجیتال

در کنتورهای مکانیکی تعین میزان مصرف برق از طریق نمراتور کنتور وبا کسر عدد فعلی از قبلی به دست می آید و مصرف به دست آمده را کلا مطابق با یک نرخ (ساعات میان باری روز )محاسبه وبهای برق مشترک بدست میاید :
به طور مثال اگر مشترک در24ساعت شبانه روزی 20کیلو وات ساعت برق مصرف کند (با فرض هر کیلو وات ساعت 200 ریال) مبلغ (400=20×20) ریال می شود

(کنتور مکانیکى)
2- در کنتور دیجیتالی سه تعرفه ،مصرف در 24ساعت شبانه روز به سه بازه زمانی شامل ساعات میان باری (روز) ،ساعات اوج بار(شب) ،وساعات کم باری (آخر شب) تقسیم شده ونرخ هر کدام متفاوت وبه ترتیب با ضرایب 1، 5/2، 25 /0نسبت به نرخ ساعات میان باری مساحبه می گردد
(کنتور دیجیتال)
ساعات بازه زمانی در6ماه اول ودوم سال در جدول زیر می باشد

به طور مثال اگر یک مشترک در 24 ساعت شبانه روز 20کیلو وات ساعت برق مصرف کند ودارای کنتور دیجیتالی باشد کنتور مصرف برق فوق را فرضا به سه بخش تقسیم می کند
مصرف ساعات میان باری (روز ) =10کیلو وات ساعت
مصرف ساعات اوج بار (اول شب ) = 3کیلو وات ساعت
مصرف ساعات کم باری (آخر شب ) = 7 کیلو وات ساعت
ضریب×نرخ×مصرف = بهای برق مصرفی با کنتور دیجیتال
3850= (25/0×200×7) +(5/2×200×3) + (1×200×10) ریال
بهای برق مصرفی این مشترک معادل 3850ریال در یک شبانه روز می باشد .
کنتور هوشمند آب و برق(IWEM: Intelligent Water and Energy Meter) یک ابزار اندازه گیری و کنترل است که ترکیبی از سه دستگاه کنتور دیجیتال برق،‌ کنتور دیجیتال آب، و یک ابزار اعتباری است و به طور همزمان قابلیت های هر سه دستگاه را داراست.
کنتور دیجیتال آب، آب برداشتی از چاه ها را به همراه دیگر پارامترهای مورد نیاز شرکتهای آب منطقه‌ای اندازه‌گیری و ذخیره می‌نماید. هیچ کنتور آبی مشابه با این کنتور وجود ندارد؛ اما شاید بتوان قابلیتهای آن را با کنتورهای دیجیتال آب، که بر مبنای یک دبی‌متر اولتراسونیک یا مغناطیسی ساخته شده است، مقایسه نمود. این کنتور که اختصاصا برای چاه‌های آب برقی در ایران طراحی شده ‌است، مشکلات متداول دیگر کنتورها را از قبیل حساسیت یا آسیب‌پذیری در برابر ذرات معلق، حبابهای هوا، شیب لوله، شیر فلکه، خم و اتصالات و; ندارد.
با استفاده از کارت هوشمند، کنتور حق‌آبه و تاریخ آغاز و پایان اعتبار را تعیین کرده، در صورت تجاوز از حق‌آبه مجاز یا سپری شدن زمان اعتبار آن، واکنش لازم را مطابق خواسته وزارت نیرو نشان می‌دهد. این واکنش شامل ذخیره انرژی مصرفی در تعرفه‌های جداگانه و یا با توجه به خواست وزارت نیرو، صدور فرمان قطع برق الکتروپمپ می باشد. این قابلیت کاملا منحصربفرد است و تنها در همکاری توامان دو کنتور آب و برق در یک مجموعه قابل حصول است. ابزارهای مشابه نمی‌توانند این قابلیت را که منجر به صرفه‌جویی در پرداخت یارانه برق و کنترل برداشت آب از سفره زیرزمینی می‌گردد، ارائه نمایند.
این کنتور دارای تأییدیه‌ فنی از پژوهشگاه نیرو، شرکت برق منطقه‌ای تهران، سازمان مدیریت منابع آب ایران، شرکت آب منطقه‌ای فارس و شرکت آب منطقه‌ای یزد می‌باشد.
میزان اثر بخشی طرح تعویض کنتورهای آنالوگ و نصب کنتورهای دیجیتال چند زمانه در کاهش تلفات
خبرگزاری موج – به منظور کاهش تلفات، طرح تعویض کنتورهای آنالوگ و نصب

کنتور دیجیتال چند زمانه در شرکت توزیع نیروی برق مازندران به اجرا در آمد.
به گزارش موج، مهندس شجاع محمودی عالمی، معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع برق مازندران، در جلسه‏ای که با حضور مدیر عامل، معاونین، مدیران ستاد و امورهای توزیع این شرکت تشکیل شد، با بیان این خبر گفت: از اسفند ماه سال 87 تا تیر 88، تعداد 4981 کنتور تعویض شده که از این تعداد، 346 دستگاه کنتور سه فاز عادی، 365 دستگاه کنتور سه فار دیماندی و 4270 دستگاه کنتور تکفاز عادی بوده است.
وی افزود: در مدت زمان اجرای این طرح، اندازه و بهای انرژی مصرفی این مشترکین در حداقل یک دوره 2 ماهه پس از تعویض کنتور دیجیتال با دوره عینا مشابه سال قبل (کنتور ـ آنالوگ) مقایسه گردیده است که محورهای سنجش اثر گذاری سه فاکتور دوره بازگشت اصل سرمایه، نرخ بازگشت سرمایه و شاخص سود آوری پروژه بر پایه اصول علم اقتصاد و اقتصاد مهندسی می‏باشد که شاخص‏های مورد نیاز جهت تعمیم طرح‏های سرمایه گذاری را ارائه می‏دهد.
معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع برق مازندران با اشاره به پارامترهای موثر در این بررسی یادآور شد: هزینه اولیه طرح (بهای تهیه و نصب کنتور)، تفاوت صورت حساب ماهانه مشترک ( فاوت بهای صورت حساب مشترک بعد از نصب کنتور دیجیتال با دوره مشابه سال قبل)، دوره اثر گذاری طرح (میزان عمر مفید کنتور نصب شده که علیرغم گارانتی 5 ساله این کنتورها عینا 5 سال لحاظ گردیده است) از پارامترهای موثر اثربخشی طرح تعویض کنتورهای آنالوگ با کنتورهای دیجیتال چند زمانه می‏باشد.
وی دوره بازگشت سرمایه را که به صورت سال، ماه، روز و ساعت مد نظر قرار گرفته، مدت زمان بازگشت اصل سرمایه اولیه طرح از محل سودآوری پروژه بدون لحاظ نرخ بهره دانست و خاطرنشان ساخت: هزینه اولیه تعویض هر کنتور سه فاز، 000/750/1 ریال و تفاوت فروش انرژی هر مشترک در ماه، 730/52 زمان و دوره بازگشت سرمایه 33 ماه است.
وی ادامه داد: هزینه اولیه هر تعویض کنتورهای دیماندی 000/000/2 ریال، تفاوت فروش انرژی هر مشترک در ماه 153/117 ریال و دوره بازگشت سرمایه 17 ماه می‏باشد.
وی گفت: هزینه اولیه هر تعویض کنتورهای تکفاز 000/390 ریال، تفاوت فروش انرژی در مشترک در ماه 156/27 ریال و دوره بازگشت سرمایه آن نیز بیش از 14 ماه می‏باشد.
محمودی عالمی نرخ بهره وام‏های کوتاه مدت در تعویض کنتورها را 7 درصد، میان مدت 15 درصد، بلند مدت 27 درصد اعلام کرد.
وی شاخص سودآور ی طرح را نسبت ارزش حال در آمدهای ناشی از طرح به ارزش

سرمایه گذاری اولیه که ارزش درآمدها در طول دوره تاثیرگذاری و با احتساب نرخ بهره تسهیلات اخذ شده عنوان کرد.محمودی در رابطه با نتیجه گیری کمی بررسی طرح تصریح کرد: بررسی شاخص‏های طرح مشخص می‏سازد با وجودی که کلیه پارامترهای تاثیرگذار از جمله طول عمر کنتور، طول دوره نصب کنتور دیجیتال در بدبینانه ترین حالات ممکن لحاظ گردیدند، اما اثرگذاری طرح بسیار چشمگیر است و سودآوری طرح با معیارهای اقتصاد مهندسی در کوتاه مدت توجیه اقتصادی دارد.
فارس: پس از واگذاری نخستین و تنها شرکت تولید کنتور کشور به بخش خصوصی، برای نخستین بار در کشور خط تولید کنتور دیجیتال هوشمند به دست متخصصان داخلی راه‌اندازی شد.
خط تولید نخستین کنتور هوشمند با تکنولوژی داخلی پیش از ظهر امروز با حضور معاون وزیر نیرو و تنی چند از مسئولان استان در شرکت کنتورسازی قزوین به بهره‌برداری رسید.
معاون امور برق و انرژی وزیر نیرو در ایمن مراسم اظهار داشت: امروز شرکت کنتورسازی به عنوان آنچه در اختیار مردم است و به دست بخش خصوصی اداره می‌شود، دارای ویژگی‌های منحصر به فردی است.
عباس علی‌آبادی ادامه داد: مهم‌ترین ویژگی محصولات ارائه شده در این شرکت کیفیت بسیار بالا و تناسب آن با اندام صنعت برق است. وی تصریح کرد: حتی می‌توان کیفیت محصولات این شرکت را با کیفیت محصولات کشورهای اروپایی مقایسه کرد.
معاون وزیر نیرو اضافه کرد: بومی سازی یک فرایند دانش‌مدار و اقدامی مستمر و داخلی است، ولی آنچه قابل توجه است، اینکه بخش مهمی از صنعت کنتورسازی در کشور ما بومی شده است.
وی افزود: البته باید در بررسی مسائل همه موضوعات را متناسب ببینیم. در مقایسه نسبت به کنتورهای با تکنولوژی عادی بومی هستیم و در مقایسه با سایر کنتورهای با تکنولوی روز دنیا نیز ما در سطح مطلوبی قرار داریم.
در ادامه عضو هیئت مدیره و مدیر طرح و توسعه شرکت کنتورسازی ایران گفت: شرکت کنتورسازی ایران در سال 1347 راه‌اندازی شده و در راستای واگذاری صنایع به بخش خصوصی این شرکت به بخش خصوصی واگذار شده است.
سید علی عاملی خاطرنشان ساخت: تا سه سال پیش افتخار شرکت کنتورسازی به عنوان نخستین و تنها تولید کننده کنتور در کشور این بود که با همکاری یک شرکت فرانسوی موفق به تولید کنتورهای دیجیتال شده است.

وی تأکید کرد: ولی امروز در آستانه میلاد حضرت رسول اکرم (ص) این افتخار را داریم که موفق به تولید نخستین کنتور دیجیتال و هوشمند به دست متخصصان داخلی شده‌ایم و این افتخاری دیگر برای ایرانی‌هاست.
اساس کار کنتور دیجیتال چیست ؟
کنتور ها بر اساس نیروی الکترومغناطیس عمل می کنند . می دانیم که اگر از یک سیم پیچ جریان برق بگذرد در اطراف آن یک میدان مغناطیسس ایجاد می شود که شدت و جهت این میدان به جریان عبوری از سیم پیچ بستگی دارد . در کنتور های تکفاز دو دسته سیم پیچ وجود دارد که یک

ی از آنها دارای تعداد دور کم و قطر بیشتر نسبت به دیگری است . سیم پیچ ضخیمتر با دور کمتر را سیم پیچ جریان و دیگری را سیم پیچ ولتاژ می نامند .
نحوه نصب کنتور تکفاز دیجیتال در مدار چگونه است ؟
سیم فاز را به سر سیم پیچ جریان وصل نموده و از سر دیگر آن فاز را می گیرند . و دو سر سیم پیچ ولتاژ را به فاز و نول وصل می کنند . زمانی که مصرف کننده ای به کنتور وصل می شود جریان از سیم فاز و نول می گذرد . بعبارت دیگر جریان مصرف کننده از سیم پیچ جریان می گذرد و در آن یک میدان مغناطیسی ایجاد می کند . سیم پیچ ولتاژ که همیشه به برق وصل است و دارای یک میدان مغناطیسی ثابت است که مقدار آن هیچ ارتباطی به مصرف کننده متصل شده به کنتور ندارد . این دو میدان مغناطیسی بر هم اثر کرده و سبب ایجاد نیروی حرکتی در صفحه آلومینیومی درون کنتور می شود . سرعت حرکت این صفحه با جریان مصرف کننده رابطه مستقیم دارد . این حرکت توسط یک محور و چرخ دنده به یک شماره انداز یا نمراتور ارتباط دارد و بر اساس گردش آن شماره ها زیاد می شود . این شماره ها بجز رقم اول میزان کارکرد کنتور یا همان مصرف انرژی الکتریکی را بر حسب کیلو وات ساعت نشان میدهند .البته درون کنتور قطعات دیگری هم نظیر : آهنربای سرعت گیر و پیچهای تنظیم و ; وجود دارند که ما از توضیح آنها صرف نظر کرده ایم .
انواع کنتور دیجیتال کدامند ؟
برای مصارف خانگی دو نوع کنتور تکفاز و سه فاز بطور عام وجود دارند که در دسته بندی کنتورها به نوع اکتیو معروفند . اما در مصارف صنعتی می توان به کنتورهای راکتیو و کنتورهای دو تعرفه اشاره کرد که در جلسات قبل مختصری در باره آنها توضیح داده ایم .
کنتور های پیشرفته دیجیتال چگونه کار می کنند ؟
در کشورهای برخوردار از تکنولوژی دیگر کنتور نویسی به مفهوم رایج آن در ایران منسوخ شده است . در این کشورها که پول الکترونیکی بسیار رایج است از کنتورهای هوشمند که در بازه های زمانی خاص میزان مصرف را مشخص کرده و به ادارات برق گزارش می دهند استفاده می شود . این کنتورها میزان مصرف را از طریق همان خطوط برقی که آنرا می رسانند به توزیع کننده اطلاع می دهند و شرکتهای فروشنده برق نیز بطور خودکار از حساب مصرف کننده برداشت می کنند . در صورت موجود نبودن حساب و پس از اخطارهای کتبی از طریق فرمان از راه خطوط برق بصورت خودکار کنتور برق مشترک را قطع می کند و مشترک پس از پرداخت هزینه می تواند از خدمات

شرکت فروشنده استفاده کند .
آیا می توان سر کنتور دیجیتال را کلاه گذاشت ؟
این مساله مانند خرید کالایی است بدون پرداخت وجه آن و درنتیجه نارضایتی صاحب کالارا به دنبال دارد . باید گفت که می توان شماره انداز کنتور را از کار انداخت که برای این کار سه راه حل وجود دارد 1 – قطع سیم پیچ جریان 2 – قطع سیم پیچ ولتاژ 3 – از حالت تعادل خارج کردن کنتور ;;;;. اجازه بدهید که این موضوع را زیاد باز نکنیم .
چگونه با لمس کنتور به برق دار بودن آن پی ببریم ؟

زمانی که برق به کنتور وصل می شود در سیم پیچ ولتاژ آن جریان ایجاد می شود . این جریان همانطور که قبلا گفتم ارتباطی به مصرف کننده ندارد . این جریان میدان مغناطیسی را در کنتور ایجاد میکند که سبب لرزش خفیف آن می شود . پس اگر کف دست را روی شیشه کنتور بگذاریم با احساس این لرزش متوجه برقدار بودن آن می شویم .

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ